Senatorul USR Sălaj, Bob Virgil este vicepreședinte la Comisia juridică din Senat

Șimleuanul Marius-Virgil Bob (51 ani) este noul senator al județului Sălaj care devine un jucător important pe scena politică din județul Sălaj.

Marius Bob a depus jurământul și a fost repartizat în comisiile din Senat unde va activa în Comisia pentru cultură și media, dar și din Comisia pentru muncă, familie și protecție socială.

Lucrul cel mai important este că senatorul USR-PLUS Sălaj, Bob Virgil a primit funcția de vicepreședinte la Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări din Senatul României. Această comisie este una dintre cele mai importante comisii din Parlament, pentru că toate actele normative și propunerile de lege trec pe la Comisia juridică pentru avizare.

„Comisiile de muncă și cea juridică, sunt cele mai grele comisii din Parlament, unde există un volum foarte mare de lucru. Ca să fi vizibil pentru public trebuie să-ți aloci foarte mult timp. Echipa este încă în formare. Am luat pe lângă colaboratorii fostului meu coleg, trei noi specialiști pe fonduri, fond funciar și un jurist, din care cel pe fonduri și fond funciar, i-am adus în echipa mea pentru a mă ajuta în dezvoltarea Sălajului. Unora le-a trebuit 6 luni să se obișnuiască cu munca de senator, dar eu sper că voi mai aplicat și deja am avut întâlniri cu sălăjenii pe care i-am sprijinit în problemele de fond funciar și discuții cu primăriile”, a transmis senatorul Bob Virgil. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *