Seniorii din PSD Sălaj au oferit daruri de Crăciun persoanelor vârstnice de la Ciobanca și Haller

Organizația de Pensionari Social-Democrați din Sălaj, împreună cu OPSD Zalău, sub îndrumarea președintelui Gheorghe Ursente au adus un zâmbet pe chipuri și alinare sufletească persoanelor vârstnice internate în căminele-spital Ciobanca și Haller din Zalău, dar și câtorva vârstnici singuri de pe raza Municipiului Zalău.
Membri #OPSD au pus mână de la mână și au acordat 40 de pachete cu alimente, dulciuri și sucuri vârstnicilor care au nevoie de puțină alinare, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, când singurătatea și boala parcă sunt mai apăsătoare și greu de îndurat.
Acțiunea s-a desfășurat în 23 decembrie, iar bucuria vârstnicilor bolnavi și singuri a fost multiplicată de colindul spus cu suflet de social-democrații care au participat.
„Este nevoie să dăruim. Dar din dar se face Rai. Ne-am gândit la cei de aceiași vârstă cu noi, care trăiesc în căminele-spital, bolnavi fiind, dar și la cei singuri și izolați. Am colindat împreună în prag de Crăciun și sper că le-am adus puțină alinare. Le mulțumesc tuturor colegilor din OPSD care s-au implicat în această acțiune umanitară”, a precizat Gheorghe Ursente, președintele OPSD Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *