SIMEX participă la Salonul de Mobilă Sibiu – Expozitie de mobilă cu vânzare | 14-16 octombrie 2022

Eleganță, calitate, design de nivel internațional – toate acestea le veți regăsi la produsele expuse la Salonul de Mobilă Sibiu, expoziție ce se desfășoară la finalul săptămânii viitoare, 14-16 octombrie, la Redal Expo, str. J.S. Bach nr 4.

Oferta de produse este foarte largă, de la mobilier clasic și modern, din lemn masiv sau panouri furniruite, cu finisaj simplu sau cu picturi executate manual peste acesta, la mobilier modern din metal vopsit și brodat cu lână, de la produse tapițate, saltele, la mobilier pentru spații publice – HORECA (hoteluri, restaurante, cafenele).

Inspirația creatoare va încânta ochii vizitatorilor și prin piesele de design decorativ și de ambientare de tipul tablourilor și mozaicurilor prezente. Noutăți vor fi și în domeniul tapetului, revenit in mare vogă în amenajările interioare, prin propunerile de tapet lichid ce vor putea fi văzute la acest târg.

Evenimentul se adreseaza publicului larg, acelora care doresc să-si achizitioneze mobilier direct de la firme producătoare sau importatori recunoscuti din domeniu, la preturi avantajoase.

Printre expozantii la aceasta editie se află Compania SIMEX care este constituita din 4 fabrici de mobila care functioneaza fara intrerupere din anul 1947. Are 420 de angajati, ateliere proprii de creatie cu designeri specializati, utilaje performante si cei mai buni profesionisti in arta prelucrarii lemnului. Detine o larga retea de distributie in Romania, Europa, Rusia, Kazahstan, Uzbekistan si Ucraina. Traditia unica a mestesugului de mobila romaneasca SIMEX se transmite din generatie in generatie de peste un secol.

Sub brandul arhicunoscut << Stil,Confort, Durabilitate – Mobila Romaneasca SIMEX >> produce o gama larga de mobilier: dormitoare, camera de zi, sufragerii, biblioteci, birouri, scaune, mese, comode TV, fotolii, canapele, mobila tapitata, mobile pentru copii, toate tipurile de mobilier mic si mare etc. Utilizează cel mai bun lemn din padurile seculare ale Transilvaniei. Precizează ca produce mobilier pentru hoteluri din care de asemenea oferă un asortiment bogat. Mobila reprezinta design-ul lor insa produce si mobila personalizata la comanda clientului. Imbinand utilul cu placutul, functionalitatea cu design-ul, mobila face parte din intimitatea omului, iar SIMEX a inteles dintotdeauna acest lucru.

PROGRAM VIZITARE:

Vineri 10:00 – 19:00
Sâmbătă 10:00 – 19:00
Duminică 10:00 – 18:00
Acessul la eveniment este gratuit.

Locatie: REDAL EXPO, Str. J.S.Bach, nr.4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *