Simpatizați ai Partidului Forța Dreptei Sălaj, au sărbătorit Mica Unire la Iași, împreună cu Ludovic Orban

Noul partid Forța Dreptei, condus de fostul premier Ludovic Orban, adună tot mai mulți simpatizați, inclusiv în județul Sălaj. Filiala Sălaj a Partidului Forța Dreptei numără deja circa 15 membri, urmând ca în perioada imediat următoare să fie stabilită conducerea și strategia politică.
Un grup de sălăjeni împreună cu zălăuanul Pușcaș Florin au participat la sărbătoarea Unirii Principatelor Române – Mica Unire la Iași, alături de liderul partidului Ludovic Orban, parlamentari –  deputat Alexandru Kocsis, deputat Violeta Alexandru, deputat Ion Ștefan și foști miniștrii ai Guvernului României.
Cu ocazia evenimentului de la Iași, liderii Partidului Forța Dreptei din toată țara au participat la mai multe ședințe de lucru cu Ludovic Orban cu scopul de a pregătii următorii pași de pe scena politică.
Gazda evenimentelor desfășurate la Iași a fost deputatul Alexandru Kocsis.
„Pe 24 ianuarie am sărbătorit unul dintre cel mai îndrăzneț act și primul moment prin Unirea Principatelor Române, în care înaintașii noștri au dovedit hotărârea de nestrămutat în pasul decisiv pentru afirmarea noastră ca națiune – începutul construcției României moderne. O decizie curajoasă, prin care a fost pusă temelia stabilității românești. România s-a născut la Iași. Să ne gândim în această zi la oamenii care au sprijinit dubla alegere a domnitorului Alexandru Ioan Cuza la Iași și București.
Îmi doresc să găsim mereu tăria de a învinge în momente grele și să avem parte de conducători care să valorifice șansele pe care istoria ni le-a oferit. Alături de oamenii uniți în Forța Dreptei, la Iași, în Piața Unirii, am adus un pios omagiu în cinstea generațiilor puternice de patrioți!!”, transmite Pușcaș Florin, simpatizant Forța Dreptei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *