Trei persoane amendate de polițiștii sălăjeni pentru transport material lemnos fără acte

La data de 26 ianuarie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, au depistat trei persoane, care transportau material lemnos fără documente legale.

Ieri, 26 ianuarie a.c., la ora 13.00, polițiștii Secţiei 6 de Poliţie Rurală Crasna – Postul de poliţie Cizer au depistat în trafic, un tânăr de 29 de ani, din comuna Horoatu Crasnei, în timp ce transporta cu un atelaj hipo material lemnos, lemn de foc, specia fag și pin, fără ca acesta să poată prezenta documente de proveniență sau transport.

Tot ieri, 26 ianuarie a.c., la ora 13.05, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ileanda – Postul de poliție Ileanda au depistat în trafic, pe Dumul Național 1C, un bărbat de 52 de ani, din comuna Ileanda, în timp ce transporta cu o autoutilitară material lemnos, esență fag, fără a deține documente legale de transport.

De asemenea, trei ore mai târziu,  pe Drumul Comunal 18, în comuna Someș-Odorhei, polițiștii Secției 3  Poliție Rurală Jibou au depistat în trafic un tânăr de 27 de ani, din orașul Jibou,  în timp ce transporta cu un atelaj cu tracțiune aminală, material lemnos, lemn de foc, din specia carpen, fără aviz de însoţire.

În toate cazurile, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 171/2010, în valoare totală de 3.000 de lei, iar materialul lemnos a fost indisponibilizat și predat Ocolului Silvic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *