Șoferi prinși băuți și drogați la volan de 1 Mai

Conducerea sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive, conducerea fără permis ori cu permisul de conducere suspendat, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat sau cu număr fals de înmatriculare au fost faptele constatate de poliţiştii rutieri la sfârşitul săptămânii trecute. În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale.

Tineri din Jibou depistaţi pozitiv cu aparatul DRUGTEST

Poliţiştii din Jibou au oprit pentru control la sfârşitul săptămânii trecute (29 aprilie a.c., ora 21.10) un autoturism care circula pe strada 1 Mai din localitate.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 33 de ani, din Jibou.

Testarea cu aparatul drugtest a indicat o valoare pozitivă.

O zi mai târziu (30 aprilie a.c., la ora 17.40), un bărbat de 36 de ani, tot din Jibou, a fost identificat în trafic în timp ce circula cu maşina pe acelaşi sector de drum (strada 1 Mai, din Jibou).

Şi în acest caz, aparatul drugtest a evidenţiat o valoare pozitivă.

Ambii conducători auto au fost conduşi la spital, pentru recoltare de probe biologice, în vederea determinării cantităţii de substanţe psihoactive din organism.

Poliţiştii au întocmit dosare penale pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Alcoolo şi substanţe psihoactive

Vineri seara, 29 aprilie a.c., la ora 21:23, un tânăr de 31 de ani, din municipiul Zalău, care circula cu autoturismul pe Drumul Comunal 18, prin localitatea Şoimuş, a fost oprit de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Jibou.

La testarea cu alcooltestul a rezultat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, şoferul a fost testat şi cu apratul drugtest, rezultatul fiind pozitiv.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Depistat cu alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău au identificat zilele trecute (30 aprilie a.c., la ora 22.57) un bărbat de 44 de ani, din comuna Marca, care circula cu autoturismul pe Drumul Comunal 92, în afara localităţii Leşmir.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind pozitiv, respectiv 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *