Subprefectul Florin Florian primit cu bucurie în conducerea Prefecturii Sălajului

Subprefectul judeţului Sălaj, Florin Florian, a depus jurământul de credinţă, vineri, la sediul instituţiei, în cadrul unei videoconferinţe online.

La eveniment au fost prezenţi prefectul Dari Toma, subprefectul Virgil Ţurcaş, preşedintele PSD Sălaj – Ionel Ciunt, deputatul Florian Neaga, directorul STS Sălaj – Sever Pencu şi reprezentanţi ai mass media.

“Echipa de conducere a Instituţiei Prefectului Sălaj se întregeşte, astăzi, prin numirea domnului Florin Florian în funcţia de subprefect. Este o funcţie de înaltă demnitate publică, dar şi de mare responsabilitate. Având în vedere experienţa sa anterioară în cadrul instituţiei, dar şi experienţa sa în administraţia publică, am convingerea că noul subprefect va aduce un plus activităţii şi proiectelor pe care Instituţia Prefectului le derulează în prezent. (…) În ceea ce mă priveşte, îi urez domnului Florin Florian bun venit în echipa noastră şi îl asigur de întreaga mea deschidere pentru o colaborare cât mai bună şi eficientă”, a precizat, în alocuţiunea de după depunerea jurământului, prefectul Dari Toma.

Noul subprefect a precizat, la rândul său, că are o experienţă în administraţia publică de peste 15 ani, expertiză pe care o va folosi pentru a sprijini Instituţia Prefectului în lupta împotriva pandemiei COVID-19. Florin Florian a adăugat faptul că îşi doreşte ca din noua poziţie să susţină administraţiile locale în implementarea proiectelor de dezvoltare şi Guvernul, în derularea cât mai bună a marilor proiecte de infrastructură de pe raza judeţului.

De mandatul prefectului Florin Florian se leagă cea mai importantă investiție, adică transformarea clădirii Prefecturii în prima clădire Inteligentă din județ

„În cadrul ședinței Guvernului României de astăzi (27 ianuarie) am fost numit în funcția de subprefect al Județului Sălaj.

Numirea mă onorează și îmi oferă posibilitatea de a mă implica în ceea ce înseamnă relația sălăjenilor cu instituțiile statului, locale sau centrale.

Revin la Instituția Prefectului într-un context social și politic nou, iar experiența administrativă dobândită o voi folosi alături de colegii din conducerea Instituției, astfel încât să gestionăm cât mai eficient problemele și să găsim cele mai bune soluții.

Sunt și voi fi, după cum mă cunoașteți, un om al dialogului și al identificării soluțiilor instituționale optime în relațiile cu societatea civilă, cu mediul de afaceri, cu autoritățile publice locale, instuituții sau agenții cu competențe județene, regionale sau centrale.

Le mulțumesc colegilor din Partidul Social Democrat Sălaj pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat de a-i reprezenta la conducerea Instituției Prefectului.

Vă doresc tuturor ca în Noul An să aveți parte de sănătate și încredere că vom reuși să depășim cu bine aceste vremuri!”, transmite subprefectul Sălajului, Florin Florian.

🇹🇩

2 thoughts on “Subprefectul Florin Florian primit cu bucurie în conducerea Prefecturii Sălajului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *