Sute de membri USR şi-au dat demisia după demisia lui Cioloş

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, a afirmat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că, după ce Dacian Cioloş a renunţat la preşedinţia partidului, aproximativ 400 de persoane au plecat din USR şi au venit circa 100 de persoane noi în partid.

„La o primă vedere pare că de la 1 februarie până astăzi (luni – n.red.) au plecat aproximativ 400 de colegi şi au venit aproximativ 100 de colegi noi. Plecarea oricărui coleg este un moment trist pentru noi şi eu le mulţumesc tuturor celor care au ales să-şi dea din timp o secundă, un minut, o zi din viaţă pentru acest partid şi cred în continuare că noi suntem soluţia cea mai bună pentru viitorul României.

Îi aştept pe fiecare, îl aştept pe fiecare român care crede că USR este soluţia bună pentru viitorul României alături de noi. E un moment complicat pentru partid”, a declarat Ionuţ Moşteanu, care a adăugat însă că USR va reuşi să treacă peste aceste “momente complicate”.

”Aşa cum am trecut de multe ori peste momente complicate, o să trecem şi peste asta. Am încredere în colegii mei şi în solidaritate”, a subliniat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *