Tânăr de 18 ani din Zalău, arestat preventiv pentru tâlhărie calificată

Bănuit de tâlhărie calificată, identificat, reținut cu operativitate de poliţiştii sălăjeni şi arestat de magistraţi.

În noaptea de 6 spre 7 august a.c., în jurul orei 04.30, pe strada Armoniei din municipiul Zalău, echipa mixtă formată din poliţişti de ordine publică și jandarmi sălăjeni au observat un tânăr, în timp ce, prin amenințări și acte de violență, ar fi deposedat un alt tânăr de bunurile pe care le avea asupra lui.

La vederea polițiștilor, tânărul bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, a încercat să fugă, însă a fost prins cu operativitate, în imediata apropiere a locului faptei, de polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău îl bănuiesc pe tânărul de 18 ani, din municipiul Zalău, judeţul Sălaj, că duminică noaptea, prin violență, ar fi deposedat un alt tânăr de 16 ani, de un telefon mobil.

Luni, 7 august a.c., în urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului, tânărul a fost reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Polițiștii sălăjeni au recuperat de la cel în cauză telefonul mobil astfel sustras.

În cursul aceleiași zile, polițiștii sălăjeni l-au prezentat pe cel în cauză la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Zalău, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Zalău a admis propunerea procurorului și a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *