Tânăr de 20 de ani bănuit de violență în familie, reținut de polițiști

Miercuri, 9 februarie, polițiștii de proximitate din cadrul Poliției Municipiului Zalău au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbat de 20 de ani, bănuit de violență în familie.

În fapt, poliția a fost sesizată în data de 8 februarie a.c., la ora 20:35, de către o femeie, cu privire la faptul că, în apartamentul învecinat, situat în zona Dumbrava, are loc un conflict în familie.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, un bărbat de 20 de ani, domiciliat în Jibou, și-ar fi agresat fizic concubina, de 24 de ani și pe copilul acestora.

În urma evaluării situației, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, împunându-i obligația de a păstra o distanță de 100 de metri față de concubină și ficele acestora, dar și față de apartamentul din Zalău, în care aceștia locuiesc.

În urma extinderii cercetărilor, ieri, 9 februarie, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbatul bănuit de violență în familie, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat procurorului cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea administrării întregului probatoriu în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *