Tânăr de 27 de ani din Cizer reținut de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Crasna

  

Miercuri, 23 februarie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Crasna au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 27 de ani, din comuna Cizer, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat și conducere fără permis.

Polițiștii Postului de Poliție Cizer au fost sesizați, ieri dimineață, 23 februarie, de către un bărbat de 35 de ani, din comună, cu privire la faptul că, în noaptea de 22 spre 23 februarie, persoane necunoscute i-au sustras acestuia un autoturism ce se afla parcat în fața imobilului în care locuiește.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru furt calificat și au demarat, cu operativitate, investigațiile de specialitate, în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea faptei.

Din probatoriul administrat, s-a stabilit că persoana bănuită de comiterea faptei este un tânăr de 27 de ani, din comuna Cizer, care ar fi sustras autoturismul și l-a condus până în comuna Halmășd, cu toate că nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie.

Totodată, în urma investigațiilor, a reieșit că, același bărbat este bănuit că ar fi comis, la data de 20 februarie a.c., furtul a 2900 de lei, dintr-o locuință din comuna Cizer.

De asemenea, tânărul este bănuit de faptul că, în anul 2019, ar fi comis un furt de bani (1.700 de lei), dintr-o societate comercială, din comuna Cizer.

Ieri, 23 februarie, poliţiştii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Crasna au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de bărbat, care a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infacționale și recuperării prejudiciului.

În cursul zilei de astăzi, 24 februarie, tânărul va fi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *