Tânărul care a tâlhărit doi minori din Zalău, a fost arestat preventiv

Tânărul care a acostat doi minori din Zalău și i-a amenințat cu acte de violență și i-a deposedat de 24 de lei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Astăzi, 29 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale l-au prezentat pe tânărul de 18 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Zalău, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Zalău a admis propunerea procurorului și a emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Amintim că polițiștii de investigații criminale sălăjeni îl bănuiesc pe acesta că, vineri, 27 ianuarie a.c., în jurul orei 17.00, pe strada Simion Bărnuțiu din municipiul Zalău, ar fi acostat doi minori de 15 și 14 ani, ambii din Zalău, și le-ar fi cerut să-i dea telefonul mobil pentru a suna pe cineva. Tânărul de 18 ani ar fi luat telefonul din mâna minorul de 15 ani, ar fi apelat de pe acesta mai multe persoane, iar apoi, pentru a-i înapoia telefonul, l-ar fi amenințat cu acte de violență și le-ar fi solicitat celor doi minori banii pe care aceștia îi aveau la ei. Minorii i-au dat tânărului de 18 ani, 24 de lei, banii pe care îi aveau împreună la ei, recuperându-și astfel telefonul mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *