Tinerii din Jibou au decis – administrația locală va construi un skatepark

Ieri, 16 mai, a avut loc cea de-a treia ediție a proiectului „Viceprimar pentru o zi”, un eveniment care demonstrează puterea creativității și a spiritului civic al elevilor din Jibou.
Artizanul proiectului „Viceprimar pentru i zi” – unic la nivel național, este chiar viceprimarul Jiboului, Vlad Pașacalău. Vlad care este un exemplu pentru tinerii din tot județul, că vârsta nu este o barieră pentru a reuși în plan politic. Vlad Pașcalău și-a început cariera politică de la firul ierbii, a fost președinte TSD Jibou, ulterior a demonstrat și a câștigat triumfător lupta pentru președenția TSD Sălaj, transformând organizația județeană într-una dintre cele mai bune la nivel național.
Viceprimarul Jiboului, Vlad Pașcalău face parte din noua generație de lideri ai PSD, reușind în toți acești ani să lege relații foarte bune la nivel central cu liderii PSD de la București și din Guvernul României, fiind apreciat de președintele PSD Marcel Ciolacu, liderul PSD Bistrița Năsăud, Radu Moldovan, ministrul Digitalizării Bogdan Ivan, fostul ministru al Apărării, Vasile Dâncu și de șeful Cancelariei primului ministru Mihai Ghigiu.
Elevii instituțiilor de învățământ din Jibou au prezentat proiecte inovative pentru dezvoltarea orașului de pe Someș, iar juriul a avut o misiune dificilă în a alege câștigătorul. Anul acesta, proiectul câștigător este înființarea unui skatepark, un spațiu modern și sigur pentru tinerii jibouani pasionați de sporturile extreme.
✅ În anii precedenți, proiectele câștigătoare au fost Afișajul stradal (2022) și Bânci inteligente (2023), ambele contribuind semnificativ la îmbunătățirea vieții comunității noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *