Tribunalul Sălaj a decis arestarea preventivă a dealerilor de droguri prinși de DIICOT Sălaj

DIICOT Sălaj – structură condusă de procurorul șef Dan Bubuiug, a reușit să „spargă” o grupare care se ocupa de vânzarea  și comercializarea drogurilor în județele Sălaj și Satu-Mare.

Joi , 19  noiembrie, procurorii au efectuat un număr de 5 percheziții domiciliare, pe raza județelor Sălaj și Satu Mare, în urma cărora au fost ridicate 10 grame de substanţă vegetală, 158 de plicuri cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv (etnobotanice), 63 de plicuri care prezentau urme cu astfel de substanţe, un grinder și suma de 5.815 lei.

Procurorii DIICOT Sălaj au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 4 inculpați care au fost prezentați Tribunalului Sălaj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Vineri, 20 noiembrie, judecătorii au decis arestarea inculpaților VADASZ ZOLTAN, BOGDAN ILDIKO, FARKAS IOSIF, LĂCĂTUS IZABELA și MURSA ILEANA pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *