Un afacerist din Zalău cere acordul primăriei pentru a organiza un protest anti-COVID

Omul de afaceri Erno Kovacs, cel care a protestat în 31 octombrie în fața spitalului județean, vrea să organizeze un protest anti-COVID duminică, 15 noiembrie.

Protestul va fi organizat pe Platoul din centrul orașului și vor paticipa 50-100 de persoane.

Zălăuanul Erno Kovacs, proprietar al unui lanț de baruri și săli de jocuri de noroc de pe raza județului  este supărat că afacerea lui a fost închisă, iar angajații nu mai au bani nici de mâncare. Erno susține că angajații au început să-i ceară bani de pâine, pentru că nu beneficiază de ajutoarele de la stat. Erno Kovacs a realizat protestul printr-o transmisiune în direct pe Facebook din fața Spitalului Județean de Urgență Zalău, fiind urmărit de peste 3000 de internauți.

„Dacă totuși facem ceva facem cu cap și legal. Sper din toata inima ca domnul primar Ciunt sa ne acorde autorizatia de miting pe data de 15.11 .2020. Mitingul va avea loc in fata Prefecturi Sălaj incepand de la ora 14.00 pana la ora 20.00. Doamne ajuta-ne. Va astept in numar cat de mare ca sa va spuneti toate ce nu va convine in judetul nostru, ce va framanta, cu ce credeti ca vi s-au incalcat drepturile. Sa protestam impreuna pașnici, fara violenta, sa le cerem explicatii de ce au inchis piețele agroalimentare, toata Horeca. Alte judete au trecut cu mult pragul de 3 la o mia de persoane si nu s-a inchis nimic. Uite cazul Sibiu etc. Deci sper sa ne acorde dreptul ca sa putem protesta pasnici”, a transmis pe facebook omul de afaceri zălăuan. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *