Un bărbat care și-a înjunghiat concubina este acuzat de tentativă de omor

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj aduce la cunoștința opiniei publice faptul că, prin rechizitoriul întocmit la data de 25 februarie, în dosarul 249/P/2022 s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului L.A., pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit că, la data de 12 februarie, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate S.V., concubina sa, o lovitură cu cuțitul în abdomen, provocându-i acesteia leziuni ce i-au pus viața în primejdie și care au necesitat pentru vindecare 37-38 de zile de îngrijiri medicale, iar în raport cu obiectul folosit, zona lezată și intensitatea loviturii a rezultat intenția inculpatului de a suprima viața victimei.

În cauză s-a dispus reținerea inculpatului la data de 13 februarie pe o durată de 24 de ore.

La data de 14 februarie Parchetul de pa lângă Tribunalul Sălaj a propus arestarea preventivă a inculpatului, iar judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Sălaj a admis propunerea și a dispus arestarea preventivă a inculpatului L.A. pe o perioadă de 30 de zile.

Dosarul a fost înaintat Tribunalului Sălaj, competent material și teritorial să judece cauza în primă instanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *