Un bărbat din Ploiești, reținut de Poliție pentru furt calificat

Ieri, 18 august, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de furt calificat.

În cursul zilei de joi, 18 august, un bărbat, din Zalău a sesizat poliția despre faptul că, în noaptea de 17 spre 18 august, persoane necunoscute au pătruns, prin efracție și prin scoaterea din funcțiune sistemul video, în incinta societății (nr. – Piscina Season Pool) comerciale, situată în Zalău, de unde au sustras două televizoare LCD, cauzându-i un prejudiciu de 3.500 de lei.

În urma investigațiilor de specialitate, în scurt timp de la sesizare, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba de un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Ploiești.

Bunurile sustrase au fost recuperate și predate persoanei prejudiciate.

Față de bărbat polițiștii au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca un cursul zilei de astăzi, 19 august, acesta să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările pentru furt calificat, sub supravegherea unității de parchet competente.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *