Un copilaș de doar un an din Zalău, are nevoie de sprijinul nostru pentru o șansă la viață

O tânără familie din Zalău luptă pe toate fronturile pentru a salva viața băiețelului lor. Luca Andrei are 1 an și 2 luni, este unicul copil al Ioanei și Vlad Derjan. A fost operat pe creier, după ce în urmă cu o lună i s-au descoperit două tumori. Imediat după operație, familia lui Luca spera că acesta s-a vindecat, însă tumora a revenit mai agresivă.

Potrivit specialiștilor, tumora atipică rabdoidă este o tumoră a sistemului nervos central cancerigenă (malignă) care își are originea la nivelul celulelor embrionare de la nivelul cerebelului. Aceste tumori se pot produce la orice vârstă, dar cel mai adesea apar la bebeluși și la copiii cu vârsta sub trei ani. Reprezintă un tip de cancer rar, agresiv.

Acum are nevoie de radioterapie în străinătate, un procedeu costisitor. Familia are nevoie de toată susținerea și ajutorul, pentru ca Luca să se vindece.

Prietenii, cunoștințele și cei impresionați de povestea bebelușului, au început să facă donații în conturile deschise, pe care le puteți vedea mai jos.

Pentru donatii: 

Derjan Vlad

Cont BT RON:
RO05BTRLRONCRT00Z1127402

Cont BT EURO:
RO87BTRLEURCRT00Z1127402
SWIFT: BTRLRO22

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *