Un finalist de la Românii au Talent are concert la Zalău miercurea aceasta

Începe o săptămâna plină de evenimente la Curtea Artiștilor din Zalău. Un finalist al emisiunii Românii au talent, Alex Ștefănescu, va concerta miercurea aceasta în cadrul festivalului.

Alex Ștefănescu, un artist care știe să-și energizeze publicul și să stârnească zâmbete, e cunoscut pentru participarea la Marea finală a show-ului Românii au talent și pentru cea de la iUmor.

Spectacolul-concert pe care îl va ține artistul se numește „9 piese remixate” și conține adaptări muzicale ale unor cunoscute piese de teatru. Muzica lui Alex Ștefănescu, plină de energie și umor, poate fi ascultată miercuri de la ora 19 la Curtea Artiștilor din Zalău.

Ce spune artistul despre spectacolul lui: „Conceptul este simplu. Am ales nouă piese de teatru faimoase, le-am repovestit, parodiat și remixat cu muzică, păstrând povestea, dar condimentând-o după gust cu propria viziune și imaginație. Rezultatul e menit să fie consumat cu zâmbetul pe buze, atât de academicieni, cât și de spălătorese, intelectuali și birjari deopotrivă, oameni de litere sau cei certați cu cartea… ați prins ideea: e ceva acolo pentru toți!”

Așadar, ProTeatru vă așteaptă miercuri seara la concert. Biletele se pot achiziționa online la linkul https://www.entertix.ro/evenimente/8639/9-piese-remixate-cu-alex-stefanescu-11-august-2021-curtea-artistilor-zalau.html, dar și direct de acolo.

În plus, evenimentele continuă: de marți până vineri (10 septembrie), în fiecare săptămână, având loc la Curtea Artiștilor, concerte, spectacole de teatru si seri de stand-up comedy. Programul poate fi găsit pe pagina de Facebook ProTeatru sau pe www.proteatru.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *