Un mesaj de mulțumire din partea unei creștine din Ucraina către Episcopia Sălajului

Aliona Volkova din Ucraina, o femeie care se află în regiunea Odesa, Ucraina, a trimis o scrisoare Episcopiei Sălajului, pentru a mulțumii tuturor celor implicați în efortul de sprijinii poporul ucrainean greu încercat.

Cu binecuvântarea PS Petroniu, Episcopia Sălajului a reușit să acorde un ajutor important atât refugiaților veniți din Ucraina, cât și mai ales cetățenilor rămași în calea războiului, respectiv au donat peste 50 de tone de alimente neperisabile, medicamente, haine, obiecte sanitare și de igienă personală, pamperși, cărucioare pentru copii, toate ajutoarele fiind colectate și distribuite cu ajutorul preoților din Eparhia Sălajului.


Episcopia Salaj
Preasfințitului
Episcop Petroniu

Pace caselor voastre și pace în toata lumea ,dragoste și liniște între popoare și în sufletele fiecaruia.

Am hotărît să scriu aceste rînduri într-u Slava Domnului și Stăpînului nostru Iisus Hristos.
Scriu cu lacrimi de mulțumire și recunostință pentru acel fapt, cum s-a implicat poporul român pentru a susține și ajuta Ukraina – țara, unde fiarele lui Putin au inceput război cumplit, strașnic și groaznic.

Ukrainenii și eu personal mă închin fiecărui cetățian român, fiecărui creștin, fiecărui inaureași al Episcopiei Salaj. Mulțumirea mea nu are margină, eu nici nu pot găsi cuvintele potrivite pentru a reda mulțumirea nemarginita, pentru acordarea ajutoarelor.

Inchinaciune Măriei voastre, Priasfințite părinte Petronie . Va aduc la cunoștintă, că din primele clipe a razboilui din Ucraina, alături de cetățenii ucraineni a fost părintele
Claudiu-Nichita Trăian.

Eu foarte bine știu, că faptele bune se fac în liniște, numai bunul Dumnezeu știe. Însa eu văzînd si simțind susținerea și ajutorul, am hotărît sa scriu aceste rinduri de mulțumire , care nu înseamnă nimic, care este un strop în mare în compărație cu ceia ce fac cetățenii din România.

Imi inchei scrisoarea cu Slava și Mulțumiria Domnului pentru tot. Amin.

P.S. Ceva important este că eu mulțumesc fiecărui slujitor al Domnului din Episcopia Salaj. Imi cer iertare ,că nu am scris numele tuturor, dar vă promit: dupa ziua de Victorie vă îmbrățișez pe fiecare personal.

Semnează, Aliona Volkova din Ucraina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *