Un militar din Șimleu a murit la 37 de ani, în timp ce juca fotbal 

M

Un militar din Șimleu Silvaniei a murit la 37 de ani, după ce i s-a făcut rău în timp ce juca fotbal cu prietenii. Adrian era căsătorit și avea o fetiță de 7 ani.

Ieșise la un fotbal cu prietenii, dar nimic nu avea să anunțe tragedia care avea să urmeze. Adrian Gui, sergent angajat la Unitatea Militară din Şimleu Silvaniei, Sălaj, a murit sub ochii amicilor săi cu care ieșise la fotbal, după ce i s-a făcut rău.

S-a întâmplat joi seara, în jurul orei 21.30, la o bază sportivă din Şimleu Silvaniei. Bărbatul a primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, însă ajuns la spital a suferit un atac de cord.

A murit sub ochii prietenilor

În zadar medicii au efectuat manevre de resuscitare timp de aproape după ore. Inima lui Adrian s-a oprit pentru totdeauna.

Mesajele au împânzit rețelele de socializare: „Soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă noua .In acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor, care sa ne aline durerea .Vei rămâne veșnic în inimile noastre !Drum lin spre îngeri finule drag!”, „Sincere condoleanțe Dumnezeu să-l odihnească în pace si liniste sufletească!!”, „Odihna cea veșnică dai lui Doamne și lumina cea fără de sfârșit să îi strălucească să se odihnească în pace. Condoleanțe familiei”, „Doamne cum este și viata de nedreapta uneori! Un prieten drag din copilarie pe care cu siguranță nu il vom uita niciodată! Dumnezeu sa iti dea putere și mângâiere peste această grea încercare pusă de Dumnezeu în viața voastră! Sinceră si odihna veșnică soțului tău și celor apropiați din familie”, „Drum lin spre îngeri! Dumnezeu să te odihnească în pace Adi.Sincere condoleanțe dragele mele”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *