Un polițist de 35 de ani este noul șef al Poliției Municipale Zalău/ Șeful IPJ Sălaj cere performanță

Șeful Poliției Sălăjene, comisarul șef de poliție Marius Stupar, a acordat încredere unui polițist tânăr de doar 35 de ani și l-a împuternicit șef al Poliției Municipale Zalău. Șeful Poliției Sălăjene are așteptări mari de la Crăciun Stelian și i-a trasat obiective clare, în caz contrat, dacă nu va face performanță va fi schimbat peste 6 luni.

„Începând de azi, Crăciun Stelian a fost împuternicit șef al Poliției Municipale Zalău. La nivelul conducerii IPJ Sălaj au fost analizate mai multe variante și în urma criteriilor de evealuare (moralitae, profesionalistm, activitate, determinare, integriate, performanțe în investigații criminale, etc) echiapa managerială a hotărât ca pe o perioadă de 6 luni tânărul polițist să ocupe interimar funcția de șef al Poliției Mun. Zalău”, ne-a transmis șeful IPJ Sălaj, Marius Stupar. 

Inspectorul șef al IPJ Sălaj, Marius Stupar, vrea performanță și muncă 24 de ore din 24

„Obiectivele noului șef sunt în principal creșterea nivelului de singuranță a cetățeanului, îmbunătățirea imaginii Poliției Municipale Zalău, respectarea disciplinii în rândul polițiștilor din subordine, creșterea nivelului de încredere a cetățeanului în Poliție și asigurarea vizibilității elementului polițienesc 24 de ore din 24. Vreau performanță, iar noul șef are la dispoziție 6 luni să confirme, în caz contrar nu voi ezita să-l schimb de la conducerea Poliției Municipale Zalău”, a mai spus șeful IPJ Sălaj, Marius Stupar. 


Crăciun Stelian are 35 de ani, este inspector de poliție și a lucrat în perioada 2019 – 2020 ca șef Birou Supravegheri Judiciare. În perioada 2016 ianuarie 2019 a lucrat ca ofițer specialist în cadrul Serviciului de Invetigații Criminale. Crăriun Stelian a început activitatea în IPJ Sălaj ca simplu agent de poliție la Secția 6 Poliție Rurală Crasna în perioada 2005 – 2016.

Crăciun Stelian este al doilea polițist de la Secția 6 Poliție Rurală Crasna care ajunge pe o funcție de conducerea la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Recent, fostul șef al Secției 6 Poliție Rurală Crasna, comisar şef de poliţie Ardelean Teodor a fost împuternicit șef serviciu la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS – mascații).

One thought on “Un polițist de 35 de ani este noul șef al Poliției Municipale Zalău/ Șeful IPJ Sălaj cere performanță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *