Un tânăr din Sălaj a provocat un accident în Cluj

Un tanar in varsta de 24 de ani, din judetul Salaj, a provocat un accident rutier noaptea trecuta in Cluj-Napoca. Soferul se afla la volanul unei masini de ridesharing, insa ajuns in intersectie nu a respectat culoarea rosie a semaforului si lovit din plin o alta masina, tot de ridesharing.

Accident rutier produs la data de 7 octombrie, în jurul orei 03.00, la intersecția străzilor P-ța Cipariu – General Traian Moșoiu, din municipiul Cluj-Napoca.

Din cercetările preliminare s-a constatat că un conducător auto de 24 de ani, județul Sălaj, care conducea un autoturism pe strada General Traian Moșoiu în direcția străzii Posada, la intersecția semaforizată cu P-ța Cipariu nu ar fi respectat semnificatia de culoare roșie a semaforului electric, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de aceeași vârstă, din județul Cluj, în direcția P-ța Ștefan cel Mare, acesta din urmă circulând în momentul în care semaforul indica culoarea roșie.

A rezultat rănirea unei pasagere din autoturismul bărbatului din județul Cluj. este vorba despre o tânără, de aproximativ 30 de ani, care a fost consultată și transportată la spital cu afecțiuni ușoare.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *