Evoluţie sau revoluţie? Viitorul profesiei contabile, dezbătut la ediţia aniversară a Congresului profesiei contabile din România

Evoluţie sau Revoluţie? Schimbarea nu mai este o opţiune, este o necesitate. În zilele noastre, provocarea în organizaţii nu constă în a învăţa să acceptăm schimbarea, ci în identificarea celui mai eficient mod în care schimbarea trebuie să se realizeze.

Palatul Parlamentului a găzduit, în zilele de 3 şi 4 octombrie a.c., ediţia aniversară a Congresului profesiei contabile din România, cel mai important eveniment profesional-academic, organizat de Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR).

Cea de-a XXIV-a ediţie a Congresului profesiei contabile, cu tema #FutureReadyProfessionals – Evoluţie sau Revoluţie?, a marcat împlinirea a 100 de ani de la primul Congres al profesiei contabile din România.

Evenimentul a reunit unele dintre cele mai avizate voci din lumea contabilă la nivel global, reprezentanţi ai instituţiilor şi autorităţilor de reglementare, ai mediului de afaceri, ai mediului academic şi specialişti din domenii conexe.

Detalii la link-ul de mai jos ⤵️

https://www.ceccarbusinessmagazine.ro/evolutie-sau-revolutie-viitorul-profesiei-contabile-dezbatut-la-editia-aniversara-a-congresului-profesiei-contabile-din-romania-a11868/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *