UPDATE! Poliția oferă detalii despre cadavrul găsit în râul Crasna lângă halta CFR

Suspiciuni de crimă la Șimleu Silvaniei. Un cadavru a fost găsit în Șimleu Silvaniei, în râul Crasna, lângă halta CFR. La fața locului se află anchetatorii pentru a stabilii cine este victima și în ce circumstanțe a decedat. Decedatul ar fi un tânăr din oraș.

„La data de 12 noiembrie a.c., ora 09:20, un bărbat din Șimleu Silvaniei a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, într-un pârâu, în Șimleu Silvaniei se află o persoană decedată.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, iar cadavrul aparține unui tânăr, de 17 ani, din Șimleu Silvaniei.

Cercetarea la fața locului a fost efectuată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu un medic legist.

În aceste momente, nu sunt indicii de comiterea unei infracțiuni contra vieții.

Cadavrul a fost preluat și transportat la morga spitalului județean, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, urmând să fie dispuse măsurile legale în funcție de rezultatul anchetei”, a transmis IPJ Sălaj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *