Urmărit internațional, căutat de autoritățile maghiare, a fost reținut și depus în arestul IPJ Sălaj

M

Pe raza municipiului Turda, a fost depistat joi, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Oradea care, la momentul solicitării documentelor, ar fi prezentat un permis de conducere care aparținea altei persoane. Polițiștii clujeni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea.

Existând suspiciuni cu privire la identitatea persoanei, polițiștii l-au condus pe bărbat la sediul unității de poliție unde, în contextul verificărilor demarate cu sprijinul specialiștilor criminaliști s-a reușit stabilirea identității reale a acestuia. În continuare, în urma activitățile de verificare ale polițiștilor s-a constatat că pe numele bărbatului exista un mandat european de arestare emis de autoritățile maghiare”, anunță IPJ Cluj.

Bărbatul a ajuns în custodia polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, fiind ulterior depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, urmând a fi prezentat Curții de Apel Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *