UTA Arad – Gaz Metan Mediaș 1-3. VIDEO Vlad Morar a înscris al treilea gol! Clasamentul după 10 etape

Dumitru Cardoso a făcut cel mai bun meci al sezonului. Fostul atacant al lui Napoli a deschis scorul pe arena „Francisc Neuman” în minutul 23, când a dejucat pasul la ofsaid al apărării arădene și l-a învins din două încercări pe Iacob. Ronaldo Deaconu a dublat rapid diferența oaspeților, în minutul 32, dintr-o lovitură liberă.

UTA a revenit în joc după o gafă comisă de Buzbuchi, în minutul 38, la șutul lui Vlad Morar.

Gaz Metan a rezistat în partea secundă și a mai lovit o dată pe contraatac, tot prin Cardoso, cu 9 minute înainte ca timpul regulamentar să expire.

Gaz Metan urcă spre play-off

Gaz Metan Mediaș a obținut a doua victorie consecutivă, după cea cu CFR Cluj. Ajunge la 13 puncte și ocupă locul 9 după primele 10 etape, la 3 puncte de play-off. UTA ratează șansa să revină pe o poziție de play-off. Formația pregătită de Laszlo Balint este pe 7, cu 14 puncte.

Clasamentul după 10 etape:

Nicolao Dumitru „Mitică” Carodso, atacantul de 29 de ani celor de la Gaz Metan Mediaș, are dublă cetăţenie, italiană şi română. Mai multe voci din fotbalul românesc l-au propus pe Cardoso la echipa națională. Și Mirel Rădoi şi-a anunţat intenţia de a-l convoca în viitor pe Cardoso.

UTA – Gaz Metan 1-3

Au marcat: V. Morar ’37 / D. Cardoso ’23 ’81, R. Deaconu ’32

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *