Vicepremierul Raluca Turcan și doi miniștri din Guvernul Orban s-au înâlnit cu un primar condamnat pentru corupție

Vinerea trecută, 27 noiembrie, județul Sălaj a primit vizita de lucru a vicepremierului României, Raluca Turcan, dar și a doi miniștri – Marcel Boloș Fonduri Europene și Lucian Bode Transporturi.

Evenimentul a avut ca obiectiv semnarea a unui acord de parteneriat între CJ Sălaj și CJ Maramureș, dar și semnarea unui contract de finanțare pentru achiziția de aparate medicale pentru spitalele din Zalău și Șimleu Silvaniei. Ulterior reprezentanții Guvernului s-au întâlnit și cu oamenii de afaceri din județ.


Momentul care a surprins pe toată lumea a fost că la eveniment și-a făcut prezența și primarul Septimiu Țurcaș – condamnat la 3 ani de închisoare pentru fapte de corupție. Mai mult, priamarul condamnat Țurcaș a făcut poze cu oficialii din Guvernul României, fotografii care apar pe paginile miniștrilor și chiar a vicepremierului Turcan.
Judecat pentru comiterea a cinci infracțiuni, primarul Șimleului, Septimiu Țurcaș, a fost condamnat de Tribunalul Sălaj la trei ani de închisoare cu suspendare. Țurcaș a făcut apel, iar dosarul a ajuns pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel Cluj, care azi, 2 decembrie, urmează să pronunțe o decizie definitivă prinvind cauza de corupție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *