Vicepremierul României, Kelemen Hunor – președinte UDMR, vine mâine la Zalău, într-o vizită de lucru

Președintele Uniunii Democrate a Maghiarilor din România, Kelemen Hunor – vicepremierul Guvernului României, vine mâine, 22 ianuarie, la Zalău, într-o vizită de lucru.

Vicepremierul Kelemen Hunor va fi așteptat la sediul UDMR Sălaj de către președintele Seres Denes și de membri din conducerea partidului, unde vor discuta prioritățile de dezvoltare a județului Sălaj, din perspectiva UDMR.

„Vicepremierul României Kelemen Hunor face o vizită de lucru în Sălaj, ocazie cu care vom stabili prioritățile de dezvoltare a județului din punctul nostru de vedere. Totodată vom analiza acțiunile pe care le vom intreprinde pentru realizarea lor. 

Noi am făcut o evaluare la nivelul fiecărei comunități, respectiv o consultare publică încă din campania electorală și fiecare comunitate are stabilite obiective clare pentru anul în curs și pe întreg mandatul.

Noi vom formula inclusiv amendamente la legea bugetului de stat pe anul 2021, dar vom acționa cu prioritate pentru depunerea de proiecte prin programele naționale pentru realizarea investițiilor la nivelul fiecărei localități”, a declarat în exclusivitate pentru Monitorul de Sălaj, deputatul Seres Denes. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *