Vicepreședinte CJ Sălaj, Robert Szilagyi, vrea dezvoltarea județului prioritar cu fonduri europene

Ministerul Finanțelor a pus în dezbatere publică săptămâna trecută proiectul legii bugetului de stat 2021, proiectul legii bugetului asigurărilor sociale și proiectul legii pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificați în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2021.
Liderul UDMR Sălaj, Robert Szilagyi vicepreședinte al Consiliului Județean Sălaj, a avut o reacție pe Facebook, în care spune că își dorește ca dezvoltarea județului să se facă cu prioritate cu fonduri europene.
„Am urmărit proiectul legii bugetului național cu mare atenție și interes, în special resursele alocate administrațiilor județene și locale. Deși din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus, cadrul bugetar pentru administrațiile locale este mai mic decât anii anteriori, cred că avem un motiv să fim pozitivi pentru anul bugetar 2021, pentru că putem avea mari speranțe pentru exploatarea diverse proiecte ale Uniunii Europene.
Comisia Europeană a adoptat săptămâna trecută planul de redresare și reziliență economică prin care oferă 30 miliarde euro României, care vor putea fi folosiți pentru dezvoltarea infrastructurii, inclusiv investițiile legate de rețeaua rutieră, educație și sănătate, digitalizare, protecția mediului, etc.
Să sperăm că Consiliul Județean Sălaj va putea aplica cu succes în anul 2021 pentru a realiza investițiile planificate pentru acest mandat”, a transmite vicepreședintele CJ Sălaj, Robert Szilagyi. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *