Viceprimarul Teodor Bălăjel a verificat lucrările din zona Galeriilor Meseș

În zona Galeriilor Meseș sunt acum lucrări importante pentru transformarea acesteia așa încât să fie adusă și din punct de vedere practic și din punct de vedere estetic în acord cu peisajul de ansamblu ce rezultă din modernizarea întregului centru al Zalăului.

Această zonă reper în centrul orașului va avea parte de o reamenajare cuprinzătoare – atât partea de trotuar pavat cu piste de biciclete și parcarea, cât și partea pietonală terasată din fața mmagazinelor. Primăria Zalău va îmbogăți vegetația de pe spațiul verde existent, care va fi reamenajat și înfrumusețat.

„I-am convocat pe șantier pe colegii din Primărie pentru a alege soluțiile cele mai bune, să fim siguri că intervenim de calitate și în așa fel încât spațiul din fața Galeriilor Meseș să se înscrie armonios în noul peisaj creat prin lucrările la platoul din fața Prefecturii și cele pentru amenajarea străzii Unirii ca stradă pietonală. 

Pentru partea pietonală, de exemplu, am ales dale de granit, să asigurăm coerență peisagistică și cromatică cu platoul și cu strada Unirii. Vom cere comercianților să se conformeze unor standarde în ce privește reclamele și afișajul pentru a da zonei o notă elegantă. 

Grăbim pasul să finalizăm toate lucrările din centrul orașului, care trebuie să arate impecabil. Iar reamenajarea de la Galeriile Meseș va contribui prin frumos. Zalăul obține o identitate arhitecturală și își va regăsi prestanța de oraș istoric”, transmite viceprimarul orașului Zalău, Teodor Bălăjel. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *