Viceprimarul Vlad Pașcalău împreună cu mai mulți tineri au gătit pentru oamenii sărmani

Un grup de tineri parte a Asociației Tinerilor Sălăjeni, coordonați de viceprimarul Jiboului, Vlad Pașcalău și avocata Iulia Costina, au pregătit câteva zeci de porții de mâncare pentru oamenii nevoiași și singuri din Municipiul Zalău.


„Sărbătorile de iarnă sunt o emoție cu adevărat frumoasă și deplină dacă știi că de ele se bucură toți oamenii. Am vrut să contribuim la asta cu un gest față de cei pe care sărbătorile i-au prins în nevoi, oameni care trăiesc cu resurse puține și, în mare parte singuri. Am vrut să știe că ne gândim la ei, că sunt împreună cu noi de sărbători.

Așa că ne-am mobilizat să facem cumpărături și ne-am dat întâlnire în bucătăria Liceului Voievod Gelu, unde am pregătit 70 de porții de pește cu sos de usturoi si garnitura de cartofi natur. Imediat ce am terminat de ambalat am pornit să distribuim o masă caldă de sărbători oamenilor pe care îi știm nevoiași și singuri în Zalău.

Am vrut să încheiem anul cu o faptă bună, să fie nota în care continuăm și anul viitor. Iar sentimentul pe care l-am avut când am primit un zâmbet de mulțumire de la cei pe care i-am vizitat este neprețuit. Cu toții știm cât bine face sufletului un gând bun și un gest de solidaritate.

La Mulți Ani!”


Comunicat de presă emis de Asociația Tinerilor Sălăjeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.