VIDEO| David Anton de la SCM Zalău este vicecampion național la box

Sport Club Municipal Zalău are un vicecampion național la box. Este vorba de sportivul David Anton care a cucerit medalia de argint la categoria 80 kg în cadrul Campionatului Național de Box de la Târgu Jiu desfășurat în perioada 5 – 10 decembrie.

Ajuns în finala competiției, David Anton a boxat bine în faţa unui sportiv experimentat din Mioveni, dar sălăjeanul nostru a suferit o accidentare la nas și medicul a oprit lupta.

Anton David are 23 de ani, este sergent major la Jandameria Sălaj, un jandarm respectat în cadrul instituție, fapt pentru care a primit de o diplomă de merit de Ziua Națională a României. David a fost pregătit de către plt.-adj. Meleg Virgil, subofițer și el la Jandarmeria Sălaj.

„Suntem mândrii de tine, David și îți transmitem felicitări ție și antrenorului tău Virgil Meleg”, transmite conducerea SCM Zalău. 

“Am reușit să devin VICECAMPIONUL ROMÂNIEI LA BOX, după un parcurs aproape perfect. În finală, am pierdut din cauza unei accidentări la nas. Încheiem anul cu un titlu de CAMPION ÎN KICKBOXINGUL profesionist şi medaliat cu argint la Naționalele de box Seniori. Anul viitor ne întoarcem mai puternici și cu dorința mai mare pentru victorie. Pentru aceste rezultate, vreau să-i mulțumesc familiei mele și antrenorului Virgil Meleg. Vă iubesc!!“, a transmis David Anton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *