VIDEO de promovare turistică a orașului Jibou

În oraşul Jibou, #turismul se concentrează asupra peisajelor naturale, dar şi a istoriei sale bogate. Traversat de râul #Someş, Jiboul prezintă un scenariu sensibil, incluzând cea mai frumoasă arie protejată, multe specii rare ale faunei, precum şi Piscuiul Ronei – dealul care mărgineşte oraşul şi de pe vârful căruia Jiboul capătă note de basm.
Existenţa unei arhitecturi religioase cu biserici care datează încă din secolul XIII, a castelelor din zonă, dar în special Grădina Botanică “Vasile Fati”, contribuie activ la dezvoltarea turismului în oraşul nostru.
Precum #cultura şi #tradiţiile stau la baza consolidării unui oraş, ca urmare acestea sunt susţinute şi dezvoltate de către ansamblurile folclorice ”Cununa” şi „Someşul”, dar şi de Asociaţia Cultural-educativă ”Geto-Dacii Ansamensi”.
Nu în ultimul rând, gastronomia specifică locului este întâlnită începând de la producători şi investitori locali, până la restaurante precum Pensiunea Eden, Restaurantul Andreea’s, Restaurantul Glamour, Restaurantul Alex sau Restaurantul Casa Ando.
Toate piesele puzzle-ului ofertei locale din Jibou sunt culese într-un scurt videoclip, creat din dorința de a stârni curiozitatea și pofta de a vizita frumosul oraș de pe Someș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *