VIDEO! Deputatul PNL, Liviu-Ioan Balint, a sărbătorit Ziua Națională a României, la Cehu Silvaniei

„Cehu Silvaniei, orașul meu de suflet!” – spune parlamentarul Liviu-Ioan Balint, despre orașul în care a studiat și s-a format ca om.


Deputatul PNL, Liviu-Ioan Balint, aflat la al doilea mandat în Parlamentul României, a fost prezent la Cehu Sivaniei, unde Primăria și Consiliul Local Cehu Silvaniei au organizat un eveniment restrâns cu ocazia Zilei Naționale a României.

Evenimentul a avut loc în parcul central din oraș, unde s-a intonat Imnului Național, s-a  organizat o slujbă religioasă, după care oficialitățile, respectiv deputatul Liviu Balint, primarul orașului Balint Ervin, Consiliul Local, precum și reprezentanți ai pardidelor politice au depus jerbe de flori.

Un grup de elevi de la mai multe unități de învățământ din Cehu Silvaniei conduși de profesorul de muzică Samel Ștefan, au susținut un mic moment artistic, fiind cântate cântece patriotice în cinstea Marii Uniri.

„La invitația conducerii Primăiei Orașului Cehu Silvaniei am participat cu drag la acest frumos eveniment organizat cu ocazia Marii Uniri a tuturor românilor. Cehu Silvaniei este orașul meu de suflet, unde mi-am petrecut adolescența. Voi fi mereu prezent în mijlocul și alături de cetățeni, dar și de administrația orașului, ori de câte ori voi avea ocazia. Doresc să transmit pe această cale tuturor locuitorilor orașului Cehu Silvaniei, sălăjenilor și tuturor românilor, oriunde s-ar afla, multă sănătate, sărbători fericite și un sincer La Mulți Ani”, al dumneavoastră deputat Liviu-Ioan Balint

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *