VIDEO | Deputatul USR, Alin Prunean, a reclamat la Poliție evenimentul organizat de George Simion la Zalău

Liderul AUR, George Simion a organizat la Zalău, chiar de Ziua Culturii Naționale un eveniment grandios. La eveniment a fost invitat de onoare și liderul PNȚCD Cristian Terheș – europarlamentar.

Aproape 1000 de persoane au luat parte la evenimentul celor de la AUR organizat la sala de evenimente Prestige Events, deși autoritățile au spus în comunicatul de presa că ar fost doar 500 de participanți.

Unul dintre persoanele care au reclamat la Poliție acest eveniment organizat de liderul AUR, George Simion, a fost deputat USR PLUS, Alin Prunean.

Totul reiese dintr-un filmuleț postat de George Simion pe Facebook în care se aude vocea deputatul Alin Prunean care a sunat la 112, s-a prezentat și a reclamat evenimentul, cerând Poliției să aplice legea, după care să-i fie transmise sancțiunile aplicate.

Poliția Municipiului Zalău cunoștea detalii despre organizarea acestui eveniment, astfel că încă de la începutul evenimentului a fixat un echipaj de polițiști chiar în parcarea restaurantului pentru a supraveghea desfășurarea acțiunilor.

Conform comunicatului emis de IPJ Sălaj, polițiștii au aplicat două amenzi în valoare totală de 8.000 lei. O amendă de 5000 de lei pentru patronul localului, iar 3000 de lei organizatorului George Simion copresedinte AUR.

Atât liderul AUR, George Simion, cât și proprietarul localului au anunțat că vor contesta amenzile date de Poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *