VIDEO OFICIAL! Mc Donalds Zalău își deschide ușile pentru zălăuani de luni, 20 decembrie

Mare  forfotă la restaurantul Mc Donalds din Zalău, unde constructorul se află pe ultima sută de metri. În restaurant se montează mobilierul, se șterg geamurile și se face curățenie. Clădirea este finalizată, s-au montat toate reclamele luminoase. Afară se lucrează la amenajarea celor două accese spre restaurant, la trotuare și la micile finisaje.

Totul trebuie să fie gata până luni, 20 decembrie, când OFICIAL restaurantul Mc Donalds Zalău va fi inaugurat, astfel că iubitorii acestui cunoscut brand își vor putea satisface toate poftele cu preparatele deja arhicunoscute la nivel mondial.

Conceptul consacrat pentru restaurantele McDonald – la fel și restaurantul din Zalău, va fi o zonă largă, cu două căi de acces, cu o fațadă luminoasă de reclamă spre bulevard, 20 de locuri de parcare, loc de joacă, iar clădirea propriu-zisă a restaurantului va fi pe o suprafață de 400 de metri pătrați.

Autorizația de construire pentru McDonald’s la Zalău a fost eliberată de municipalitate săptămâna trecută, în 28 iulie. Acesta va fi situat pe Bulevardul Mihai Viteazul, la numărul 59, între Sandana și Severus.

Este o nouă vitorie importantă pentru administrația locală condusă de Ionel Ciunt, care după ce a adus în oraș gigantul Dedeman, a facilitat construirea complexului comercial Zalău Value Center, acum urmează să fie finalizat și restaurantul Mc Donalds. Urmează cosntruirea unui magazin Lidl, tot pe Bulevard.

Este semnalul clar că proiectele de investiții promovate de primarul Zalăului, Ionel Ciunt, care însumează peste 100 de milioane de euro din fonduri europene nerambursabile, au adus un plus de valoare orașului, astfel că Municipiul Zalău a devenit repede foarte atractiv pentru dezvoltatori și investitori importanți la nivel național.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.