VIDEO| Parlamentul Olandez a dat aviz negativ la intrarea României în Schengen

Parlamentul Olandez a dat aviz negativ azi, 20.10.2022, la intrarea Romaniei si Bulgariei in Schengen. PSD si PNL au sabotat Constitutia Romaniei justificandu-si tradarea pe motiv ca e necesara pentru ca Romania sa intre in Schengen.

Ce zic acesti tradatori acum?
Bulgaria a scapat de MCV pentru ca a stiut negocia: efectiv Borisov i-a spus lui Timmermans ca, daca vrea votul Bulgariei sa fie presedintele Comisiei Europene, sa le ridice MCV-ul. „Negocierea” a fost transmisa live pe Facebook de catre Borisov.
Si, da, ulterior Comisia Europeana le-a ridicat MCV-ul. Asta ca sa intelegeti cat de „obiective” sunt evaluarile birocratilor de la Comisia Europeana.
Romania, in schimb, condusa de niste tradatori si fatalai incompetenti, are in continuare MCV, desi e caduc, iar toate actele de tradare din Romania din ultimii ani au fost justificate ca fiind necesare ba pentru a intra in Schenge, ba pentru a ni se ridica MCV-ul.
La instructiunile lui Catalin Predoiu si Robert Cazanciuc, PNL si PSD au votat ca in justitia din Romania deciziile Curtii Constitutionale si ale Inaltei Curti, de interpretare a legii, nu mai sunt obligatorii. Adica in Romania sa nu mai existe suprematia Constitutiei, judecatorii fiind liberi sa incalce Constitia si legile dupa cum ii va taia capul.
PSD si PNL si-au justificat acest act de tradare nationala pe motiv ca vom fi primiti in Schengen.
Ce zic acum acesti tradatori?
Scriu ce am spus si public: carpele si sclavii nu stau niciodata la masa stapanilor. Cat timp oficialii romani se comporta asemenea milogilor, care cersesc mila, vor fi dispretuiti, iar tara exploatata.
Intrarea in Schengen este un drept al Romaniei de care nu s-a bucurat de 11 ani.
Memorandistii ardeleni, cand au cerut drepturi pentru natiunea romana, au spus: „drepturile nu se negociaza, se afirma”.
Doar patriotii pot afirma drepturile natiunii pe care o reprezinta!
Carpele, sclavii si tradatorii vor gasi mereu scuze de ce trebuie sa dam mai mult pentru ceea ce ni se cuvine de drept.
Nu uitati ca pentru promisiuni desarte, PNL si PSD au sabotat suprematia Constitutiei in Romania, subminand insasi Romania, ca stat constitutional suveran. Acestia nu mai pot ocupa functii publice si nici sa reprezinte Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *