VIDEO | Președintele României, Klaus Iohannis: Sunt mulțumit de cum funcționează Guvernul

Președintele Klaus Iohannis se declară mulțumit de cum funcționează Guvernul și spune că în coaliție este încă multă nevoie de armonizare între poziții: „Sunt optimist că într-un final, aceste chestiuni vor intra într-o normalitate”, potrivit Digi24.ro

Întrebat dacă este mulțumit de modul cum funcționează coaliția de guvernare, după „meciul” declarațiilor din ultimele zile, și dacă crede că va rezista și după 2024, președintele a răspuns că această coaliție este „gândită pentru a guverna România acum” și că „este mulțumit de Guvern”.

„Este o coaliție care e gândită pentru a guverna România acum. Ce va fi după alegerile din 2024, cred că nimeni nu poate să spună. Însă, dacă această coaliție ține până în 2024 și vine cu rezultate bune, ceea ce eu îmi doresc foarte mult, fiindcă este nevoie în această perioadă de un guvern care gestionează și crizele, și complicațiile, dar și oportunitățile, dacă ne gândim numai la banii europeni, mulți, care pot fi folosiți pentru România și pentru români”, a declarat președintele.

„Eu sunt mulțumit de cum funcționează guvernul. În coaliție, sigur, este încă multă nevoie de armonizare între poziții, și este nevoie de foarte multe contacte pentru a găsi punctele comune cele mai bune, și pentru a negocia punctele divergente. Sunt optimist că într-un final aceste chestiuni vor intra într-o normalitate”, a mai declarat Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *