VIDEO | Zălăuanul Claudiu Băican este campion european la Jiu-Jitsu brazilian

Zălăuanul Claudiu Băican, cunoscut și pentru practicarea fotbalului, a devenit campion european la Jiu-Jitzu brazilian – categoria +100 kg, într-o competiție la care au participat aproape 3000 de sportivi. Campionatul European de Jiu-Jitsu brazilian a avut loc la Roma, Italia.

Succesul a fost posibil prin multă muncă, ambiție, având alături pe cel mai bun antrenor Călin Marincaş – cel de la care a învăţat tainele acestui sport.

Deşi s-a aflat în premieră la o competiţie de asemenea anvergură, Claudiu Băican a avut o prestație deosebită şi a reuşit să devină campion european. Sportivul sălăjean s-a descurcat excelent la sol, reuşind să obţină trei victorii în faţa unor adversari redutabili. Claudiu Băican a luptat în finală cu italianul Edoardo Pricca, pe care a reușit să-l învingă înainte de termenul limită.

„Multumesc echipei BPT Romania, Calin Marincas BPT Zalau, Mircea Cublesan, colegilor mei care m-au sustinut si ajutat sa ajung la aceasta performanta”, transmite proaspătul campiona Claudiu Băican. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *