Viitorul deputat PSD, medicul Florian Neaga, a învins CORONAVIRUSUL și se întoarce printre sălăjeni

După ce timp de mai multe zile medicul Florian Neaga nu s-a simțit bine, acesta și-a făcut testul COVID, iar  sâmbătă dimineața – 14 noiembrie a fost confirmat pozitiv de COVID având simptome vizibile de coronavirus. La 16 zile de la infectare, medicul Neaga a învins virusul și se poate întoarce la munca din spital, dar și să-și continue campania electorală printre sălăjeni.


Florian Neaga și-a dedicat întrega carieră de medic pentru sănătatea sălăjenilor, reușind să vindece mii de pacienţi. Starea doctorului nu este una gravă, având formă mai uşoară de COVID-19. Neaga este candidatul PSD pe locul 1 la Camera Deputaților, fiind surpriza plăcută a acestor alegeri parlamentare de pe 6 Decembrie.

„Am trecut cu bine de o perioadă dificilă de două săptămâni din cauza infecției cu noul coronavirus. Testul pe care l-am făcut recent a confirmat că virsulul nu mai este prezent în organism. În primul rând, îi rog pe toți să se ferească cât pot mai bine, să evite contaminarea, pentru că manifestările bolii sunt foarte diferite în funcție de organismul fiecăruia și nimeni nu poate spune cu certitudine care sunt cauzele care determină formele grave ale bolii. Sunt bucuros, apoi, că voi putea să revin la serviciu cât de curând, să mă ocup din nou de pacienți, să fac loc din nou normalului în viața noastră, să avem grijă unii de alții, să facem mai mult unii pentru alții ca să ne meargă bine. Mă pregătesc și pentru alegerile din 6 decembrie, din poziția de candidat pentru Camera Deputaților, și îmi susțin obiectivul de a contribui la îmbunătățirea nivelului de trai al sălăjenilor. Vom obține împreună acces la medicina de vârf pentru toți. Sănătatea oamenilor este esențială ca o societate să se dezvolte. Când suntem sănătoși, dăm rezultate. Dumnezeu să ne ajute, trebuie să fim recunoscători, să mulțumim personalului medical care este la datorie și să punem și noi umărul”, este mesajul lui Neaga postat recent pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.