Vlad Pașcalău a câștigat alegerile interne și este noul președinte TSD Sălaj

Zi mare pentru tineretul social democrat din Sălaj. Peste 200 de tineri au participat la alegerile interne pentru noia conducere a TSD Sălaj.

În cursă au intrat Vlad Pașcalău și David Țîrlea.

După o campanie lungă și făcută om la om, Vlad Pașcalău a reușit să câștige încrederea tinerilor și a câștigat în fața lui David Țîrlea.

Din cei 213 delegați prezenți la congresul TSD Sălaj, Vlad Pașcalău a obținut 130 de voturi și este oficial noul președinte al #TSD_Sălaj.

La eveniment au participat și liderii PSD – Ionel Ciunt, Sergiu Panie, Dan Ghiurco, primari, deputatul Florian Neaga, Călin Forț și mulți alții.

Fiecare echipă și-a desemnat 5 membri care au luat cuvântul și au transmit mesaje de mobilizare.

Cele mai apreciate luări de cuvânt au fost cele a le lui Ionel Ciunt, Dan Ghiurco și ultimul discurs, dar și cel mai important, cel a lui Vlad Pașcalău.

Victoria obținută de Vlad Pașcalău este cu atat mai importantă, deoarece s-a luptat sigur și cu forțele proprii împotriva „greilor” din PSD (Forț, Panie, Florian, fostul senator Pop, ect) care i-au făcut anticampanie.

Vlad Pașcalău a dat peste nas multor lideri din partid, demonstrând că faptele și munca depusă sunt cartea lui de vizită și a fost și cartea câștigătoare. PSD Sălaj a câștigat un viitor lider autentic și care are multe de demonstrat în politica mare – Vlad Pașcalău.

One thought on “Vlad Pașcalău a câștigat alegerile interne și este noul președinte TSD Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *