Zalău – un oraș întreținut și curat înseamnă muncă responsabilă din partea Citadin

Străzi curate în fiecare dimineață în tot Zalăul înseamnă muncă susținută din partea celor peste 200 de angajați ai SC Citadin, care se trezesc înaintea tuturor și fac multă treabă până când zălăuanii încep să meargă la serviciu.
Echipele de la salubritate intră în acțiune cu noaptea în cap cu tot echipamentul din dotare pentru străzi fără mizerie, trotuare curate și spații verzi fără gunoaie. O activitate importantă a Citadin în această perioadă este și decolmatarea șanțurilor, rigolelor pluviale și văilor din municipiu, realizată de muncitorii de la Secția Reparații străzi.
Serviciul de salubritate este asigurat permanent de SC Citadin Zalău, este activitatea cu foc continuu indiferent că este zi de lucru sau sărbătoare.
Salubrizarea orașului nostru se face cu 42 angajați, împărțiți pe 3 zone, fiecare echipă formată din aprox. 14 muncitori au un prgram bine stabilit.
Citadin are trei tractoare cu remorcă folosite în activitățile de salubrizare, dar și trei mașini (măturătoare mecanizate) cu care se curăță străzile din oraș.
Echipele de la salubritate au în atribuții și spălarea carosabilului și folosesc o autostropitoare marca Volvo.
Ne este la îndemână să susținem un oraș curat și activitatea SC Citadin prin depozitarea responsabilă a deșeurilor doar în locurile special amenajate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *