10 romi cercetați penal și 4 persoane reținute după scandalul monstruos din Șimleu

Polițiștii din Șimleu Silvaniei au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de 10 persoane, 7 bărbați și 3 femei, cu vârste cuprinse între 16 și 62 de ani, pe numele acestora fiind emise mandate de aducere.

Totodată, dintre cele 10 persoane, patru au fost depistate și conduse la sediul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei, iar față de aceștia polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, urmând a fi prezentați unității de parchet competente.

Pe parcursul activităților, polițiștii au fost sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj și de jandarmiii sălăjeni.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, administrării întregului probatoriu și documentării întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și în vederea dispunerii de măsuri legale față de aceștia.

În continuare se efectuează cercetări în vederea identificării și depistării tuturor persoanelor implicate, administrării întregului probatoriu și dispunerii de măsuri legale față de aceștia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *