12 permise de conducere reţinute în două zile de poliţiştii Biroului Rutier Zalău

Polițiștii Biroului Rutier au desfăşurat timp de două zile mai multe acţiuni, în municipiul Zalău, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi siguranţa traficului rutier.  Aproape 90 de sancțiuni au fost aplicate, fiind reţinute 12 permise de conducere.

În perioada 8-9 ianuarie a.c., poliţiştii au fost prezenţi în teren, scopul fiind acela de a preveni evenimentele rutiere grave şi de a fluidiza traficul rutier în zonele aglomerate.

Astfel, pentru abaterile constatate au fost aplicate 88 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 20 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 11 pentru nerespectarea regulilor de circulaţie de către pietoni, 11 pentru nepurtarea centurii de siguranţă, cinci pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric, o sancţiune pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, iar diferenţa au făcut obiectul altor abateri.

Valoarea totală a sancţiunilor este de 23490 lei.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere, dintre care cinci pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric, două pentru depăşire neregulamentară, unul pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, diferenţa fiind reţinute pentru alte abateri de la normele rutiere.

Recomandăm în continuare conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor aflaţi în teren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *