20 metri cubi de lemn și o remorcă, confiscate de polițiștii din Cehu Silvaniei

Un maramureșean care transporta peste 20 de metri cubi de material lemnos fără proveniență legală, depistat de polițiștii din Cehu Silvaniei. A fost dispus sechestru asigurător asupra materialului lemnos fără proveniență legală și asupra remorcii cu care s-a efectuat transportul.

Joi, 15 iunie a.c., în jurul orei 17.40, în localitatea sălăjeană Cehu Silvaniei, polițiștii din Cehu Silvaniei împreună cu jandarmii sălăjeni au depistat și oprit în trafic, un tânăr de 23 de ani, din comuna Băița de sub Codru, județul Maramureș, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară cu remorcă.

În urma controlului efectuat, polițiștii au constatat că acesta transporta în remorcă 20,55 de metri cubi de material lemnos, fără a deține documente care să ateste proveniența legală a acestuia.

Polițiștii din Cehu Silvaniei au dispus confiscarea faptică și valorică a celor 20,55 de metri cubi de material lemnos, în valoare totală de 4.968,67 de lei, precum și a remorcii cu care a fost efectuat transportul materialului lemnos.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de transportul cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 metri cubi, neînsoțite de documente specifice de transport.

Polițiștii din Cehu Silvaniei continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *