Subprefectul Florin Florian a participat la festivitatea de absolvire UBB Facultatea de Geografie

 


Subprefectul județului Sălaj, Florin Florian, a participat la festivitatea de absolvire a sudentilor de la Universitatea Babeş-Bolyai, Facultatea de Geografie. ocazie cu care le-a transmis un mesaj de încurajare și felicitări pentru rezultatele obținute.

La eveniment au mai participat administratorul public al județului, Paul Maghiu, directorul ADI Țara Silvaniei  Daniel Stejeran, cadre didactice și părinți.


„🎓 Felicitări, dragi absolvenți ai Universității Babeș-Bolyai, Facultatea de Geografie-extensia Zalău, promoția 2023!

Aţi descoperit coordonatele academice și ați explorat teritoriile fascinante ale geografiei, acumulând multe cunoștințe și experienţe până aţi ajuns la destinația mult dorită: diploma meritată!

Drumurile voastre pornesc de astăzi înainte în direcții diferite, dar amintiți-vă întotdeauna că sunteți o comunitate puternică. Sprijiniți-vă reciproc în căutarea voastră de descoperiri și împliniri, iar atunci când întâlniți obstacole pe drum, amintiți-vă de forța și determinarea care v-au adus până aici.

Mult succes, tineri frumoşi! Luminați lumea cu cunoștințele voastre și puneți amprenta voastră pe harta viitorului! 🗺 🌟”, transmite subprefectul Florin Florian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *