92 de noi membri consolidează #echipa_PSD_Zalău

👉Începând de astăzi, din echipa social-democrată fac parte 92 de noi membri, oameni preocupați de dezvoltarea comunității în care trăiesc, #profesioniști în domeniile lor de activitate, #serioși, #hotărâți, #implicați și convinși că împreună vom fi mai #eficienți.

▶️Ne bucurăm în mod special de opțiunea #TINERILOR, care suntem siguri că își vor aduce aportul la dezvoltarea organizației și se vor implica în acțiuni benefice pentru comunitate.

➡️Noii colegi au demonstrat deja #profesionalism și #determinare în domeniile în care profesează, iar experiența profesională a acestora va fi valorificată în cel mai eficient mod pentru dezvoltarea societății.

⤵️Suntem preocupați ca în urma noastră să rămână lucruri utile, iar forțele proaspete care ni s-au alăturat sunt dovada faptului că #NePasă și că vom continua să muncim cu responsabilitate și dăruire pentru a trăi într-un oraș modern, prosper și sigur.

🟣“92 de membri s-au alăturat echipei care la alegerile locale susține profesioniști, oameni harnici, dedicați, cu experiență administrativă – Florin Florian pentru funcția de președinte al Consiliului Județean și Ionel Ciunt pentru un nou mandat de primar al municipiului Zalău, consilieri județeni și consilieri locali”, a transmis Călin Cristian Forț, președinte PSD Zalău.

🟣”Mulțumesc celor 92 de noi membri care au ales să facă parte din echipa noastră, o echipă puternică, care va fi învingătoare la alegerile din 9 iunie”, a transmis Ionel Ciunt, președintele PSD Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *