SCM Zalău a bătut fosta campioană a României, Oțelul Galați – scor final 2-0

SCM Zalău a învins Oțelul Galați într-o partidă de verificare disputată în cantonamentul de la Vatra Dornei.  ⚽️ Golurile echipei noastre au fost marcate de Vadim Calugher (min 51), respectiv Ilieș Ionuț (min 66).
Pentru #SCMZalău au evoluat: Miron – Kis, Onicaș, Dulap, Calugher, Sorian, Stanciu, Doroftei, Nagy, Jula și S. Pop. Au mai evoluat: A. Pop, Șugar – Șumlea, Ardelean, Cozma, Ilieș, Ștrib, Forna, Mare, Negruț și Jurj.

Băieții lui Zima se află într-un cantonament de pregătire la Vatra Dornei, cantonament în care în această dimineaţă, au reuşit să obțină o victorie importantă împotriva Oţelului Galaţi, fosta campioană a României. Este o victorie mai mult de moral, dar foarte importantă, ținând cont că după întoarcerea din cantonament începe campionatul.

Practic, tânarul antrenor George Zima a reuşit să-l învingă pe Dorinel Munteanu, antrenorul care a revenit pe banca Galațiului în această vară.

George Zima, după victoria cu Oțelul Galați: „În jocurile amicale urmăresc mai multe aspecte, printre care și rezultatul. După jocul bun de la Satu Mare, astăzi ne-am mai ridicat nivelul calitativ cu o treaptă și mă bucur că jucătorii înțeleg filozofia mea. Pe lângă calitatea fotbalistică, trebuie să ne consolidăm grupul și din punct de vedere mental, să ne dorim maximul, să dăm totul până la final. Astăzi, în non-posesie am fost exacți, cu mici nesincronizări, iar pe faza de construicție am arătat personalitate și încrederea de a începe construcția de la portar. În prima parte ne-a incomodat pressingul avansat al adversarului, dar în repriza a doua ne-am acomodat și am luat decizii situaționale bune, pentru a duce jocul în treimea lor și a fi periculoși în fața porții. Mă bucur că ne pregătim bine și suntem pozitivi din toate punctele de vedere pe fond de oboseală”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *