Viceprimarul Jiboului, Vlad Pașcalău, a participat la ”Bursa Friedrich Ebert pentru tineri progresiști”

 


Liderul TSD Sălaj, viceprimarul orașului Jibou, Vlad Pașcalău,  a participat la un program dedicat tinerilor prin care au fost instruiți să găsească soluții pentru o democrație socială.

„Participarea la Programul ”Bursa Friedrich Ebert pentru tineri progresiști” a fost o experiență importantă. Instruire pe care mi-am dorit-o și mi-am însușit-o cu scopul de a o valorifica să aduc în administrație soluții moderne, eficiente, pentru a crește calitatea vieții în comunitate.

Parcurgerea celor patru module ale programului pe care l-am început în aprilie a însemnat o importantă acumulare de know-how, dar și de optimism, pentru că am realizat că în politică sunt posibile schimbări menite să deschidă perspective de progres rapid al societății.

Am avut parte de colegi nemaipomeniți în acest program și vom păstra legături strânse; mi-au dat sentimentul că viitorul va fi unul bun cu ei, alături de ei.

Iar despre reprezentanții Fundației Friedrich Ebert România vreau să subliniez că fac onoare acesteia. Friedrich Ebert Stiftung este cea mai veche fundație politică din Germania (înființată în 1925) și poartă numele primului președinte german ales democratic”, a transmis viceprimarul orașului Jibou, Vlad Pașcalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *